Priča Pappagallo mame

”To je učenje kroz igru i učenje engleskog na taj način je dar!”

Pappagallo mama entuzijastično priča o tome kako njen mališ odlično napreduju na satovima i kako je zadovoljna Pappagallo metodom. “Već su prošle dvije i pol godine otkad mi je sin rekao da želi učiti engleski”.

Opisujući sinov ubrzan i uspješan jezični napredak, Pappagallo mama dodaje: “Za djecu to uopće nema veze s učenjem, već s igrom. Uče jako puno novih riječi i ono što je stvarno nevjerojatno je da uče i gramatiku, bez da to shvaćaju. Na primjer, jučer je moj mališ pretražio cijelu kuću tražeći igračku koju nije mogao pronaći, a kad ju je pronašao, došao je do svog oca i mene i rekao na engleskom (iako mi pričamo samo hrvatski kod kuće) “Elephant” (Slon!).”

Mališan toliko uživa u engleskom i ponosna mama objasnila je kako i druga djeca u njihovim malim i intimnim Pappagallo grupama, usvajaju engleski na prirodan i lagan način. “Govore savršenim naglaskom i savršeno koriste gramatiku, bez imalo uloženog napora.”

 

Također je spomenula impresivnu razinu kvalitete učitelja. “Važno mi je znati da su učitelji visoko kvalificirani i moraju kontinuirano učiti i ići na seminare za svaki novi tečaj. Vidimo diplome učitelja za razne tečajeve na zidovima škole. Način na koji se učitelji obučavaju jako je pametan i promišljen, ne samo u kontekstu metodologije, već i za svaki tečaj, tako da su stvarno upoznati s pojedinim nastavnim materijalima. Stvarno smo dobro upoznali Teacherice i one su nam objasnili točno što rade.”

Roditelji djece koja pohađaju Pappagallo školu često kažu kako njihova djeca bolje napreduju i u drugim školskim predmetima, kao i u drugim jezicima. Što više jezika nauči to će neuroni u njegovom mozgu biti razvijeniji i bit će bolji u matematici i drugim predmetima kasnije. Sve mogućnosti bit će mu otvorene i moći će u životu raditi što god želi.”

DSC02828_modified

Mnogo roditelja napomenulo je kako je odluka da upišu dijete u Pappagallo školu bila potaknuta činjenicom da je to škola s 27 godina iskustva i daleko najbolja u Splitu.

Pappagallo ima nekoliko savjeta za roditelje koji razmišljaju o tome da upišu svoje dijete u Pappagallo školu stranih jezika: “Prvo, pročitajte što više možete o metodologiji koju su osmislile Teacherice. Zatim idite na besplatan ogledni sat da vidite kako to ustvari izgleda: kako je sat strukturiran, kako se djeca jako zabavljaju tijekom satova. Ako su ljudi skeptični ili nisu upoznati s metodom, ovo je odličan način da vide vlastitim očima kako sve funkcionira. Glazba je odlična i CD-ovi su jako dobro napravljeni.”