Suradnja s roditeljima obaveza je i zadovoljstvo profesora Pappagalla. Jedina smo škola stranih jezika s redovitim roditeljskim sastancima, ali uz to na raspolaganju smo Vam i svakodnevno za razgovor, pomoć ili savjet vezan za napredovanje Vaših i naših mališana. Također zajedničke proslave Božića, školske priredbe i otvoreni sati omogućuju našim roditeljima da budu uvijek dobro informirani o svim zbivanjima u školi.

Roditelji najmlađih polaznika su nam dobrodošli partneri i u podučavanju. Naša metoda podučavanja Playway omogućava mamama i tatama da i kod kuće kroz igru, zabavu i pjesmu obogate vokabular svojih mališana.

Na stranicama www.oup.com/elt/playtime i www.oup.com/happyhouse  pronaći ćete pregršt zabavnih aktivnosti (pjesmica, igara, materijala za kopiranje) vezanih uz naš nastavni program, a  pomoću kojih možete biti u tijeku s onim  što smo radili u razredu te tako konstantno pratiti napredak svog djeteta. Ovim potičemo naše mališane da kreativno i korisno provedu vrijeme  za računalom.

Posebnost škole Pappagallo je i to što se među našim mladim roditeljima nalazi i velik broj naših nekadašnjih dugogodišnjih polaznika, koji nam se vraćaju i sa smiješkom dovode svoju djecu da prožive isto Pappagallo iskustvo u učenju i druženju kakvo je i njima ostalo u tako ugodnom i lijepom sjećanju.